Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TREBINJE 
Fakultativno- Tvrdoš i Hercegovačka Gračanica, 
Dubrovnik, Herceg Novi
Paket aranžman
21.-23.10.2022.

CENA ARANŽMANA: 9.000,00 DIN

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
- 2 noćenja sa doručkom u hotelu Aćimović 3*
- obilaske prema program
- usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja
- putno zdrastveno osiguranje

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :
- individualne troškove – nepomenute usluge
- Fakultativni izlet do manastira Tvrdoš i Hercegovačka Gračanice – 5 eur
- Fakultativni izlet u Herceg Novi – 15 eur
- Fakultativni izlet u Dubrovnik – 20 eur
Polazak iz Pančeva oko 00:00h, sastanak putnika 15 min ranije.
Polazak iz Beograda u 00:15h. Vožnja kroz Srbiju, pored Čačka i Užica sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

1. DAN, TREBINJE – TVRDOŠ I HERCEGOVAČKA GRAČANICA (fakultativno)
Nastavak putovanja za Trebinje. Po dolasku u Trebinje, u prepodnevnim časovima, upoznavanje sa gradom uz laganu šetnju. Pored reke Trebišnjice, jedne od najvećih ponornica u Evropi, dolazimo u muzej Hercegovine čiji simbol predstavlja “Etno kuća” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, Lavovi na ulazu u park). Smeštaj u hotel oko 14h. Mogućnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Slobodno vreme. Noćenje.

2. DAN, TREBINJE – DUBROVNIK (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni polazak grupe prema Dubrovnika. Usred nekoliko ostrvaca koja su, zbog bogatstva podvodne flore i faune, poznata kao prave ronilačke poslastice i usred indigo plavog Jadrana, nalazi se vekovima utvrđen grad sa svojim impoznatnim sivkasto – belim  zidinama: njegovo veličanstvo Duborvnik. Osim uživanja na plažama i šetnji po starom gradu, u Dubrovniku konačno možete i da se kulturno uzdižete jer vas ovde čeka viševekovna istorija koja još uvek čeka da bude potpuno otkrivena.  Slobodno vreme. Povratak u Trebinje. Noćenje.

3. DAN,  TREBINJE- HERCEG NOVI (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni polazak grupe prema Herceg Novom. Na raskrsnici istoka i zapada, Herceg Novi je tokom istorijskih preplitanja bio izložen uticajima različitih kultura i vera, što je, dovelo do današnje, jedinstvene sinteze različitih stilova. Na tlu grada smenjivale su se civilizacije, ostavljajući za sobom dubok trag na njegov izgled i doprinos neprocenjivom kulturnom i istorijskom bogatstvu. Sat kula (Sahat kula, Tora) predstavlja jedan od simbola Herceg Novog, koji se nalazi i na gradskom grbu. Izgrađena je sa zapadne strane Gornjeg grada 1667. godine, na naredbu sultana Mahmuda. Toranj visok 16 metara predstavljao je tokom turske vladavine glavna gradska vrata. U samom Herceg Novom luka i marina smešteni su na severnoj obali zaliva. Povratak u Trebinje. Polazak u večernjim časovima za Beograd i Pančevo. Putovanje kroz Bosnu i Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
- dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pre polaska

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A