Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMALNA BANJA VRDNIK
Izlet
Termin: 12.10.2022.

CENA IZLETA: 1.400,00 DIN

CENA IZLETA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
- obilaske prema programu
- usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja

CENA IZLETA NE OBUHVATA :
- individualne troškove – nepomenute usluge
- ulaznica 500 din
- ležaljka i suncobran 300 din
Polazak iz Pančeva u 08:00h, ispred Doma omladine. Sastanak putnika 15 minuta ranije.
Polazak iz Beograda u 08:20h

Vrdnik kao jedinstvena vazdušna banja u ovom delu Evrope sa nadaleko poznatom toplom termalnom vodom i najvećim brojem sunčanih sati u Vojvodini predstavlja idealno mesto za vaš oporavak i uživanje.
Na samo 25 minuta vožnje od Novog Sada i 60 od Beograda, dolaskom u Termal moći ćete brzo da se prepustite čarima banje Vrdnik i nacionalnog parka Fruška gora.
Veruje se da su Vrdničku kulu sagradili Rimljani za vreme cara Marka Aurelija 287. godine, kako bi im služila kao osmatračko mesto za odbranu Sirmiuma (Sremska Mitrovica), jedne od četiri prestonice Rimskog carstva.

Danas je Vrdnička kula fantastičan vidikovac sa kojeg se pruža pogled na sve četiri strane sveta, a do nje se dolazi polusatnom šetnjom stazom zdravlja.
Termal raspolaže sa ukupno 6 bazena.
Čuven po najvećem zatvorenom bazenu u Srbiji, Termal Vam nudi i olimpijski bazen na otvorenom, kao i dečje bazene na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Sa termalnom vodom konstantne temperature od 32,8°C svi bazeni nude vrhunsko uživanje. Vazduh srednje vlažnosti i temperatura koja jedva premašuje telesnu stvaraju idealan ambijent za potpunu regeneraciju organizma. Najveća potvrda lekovitog svojstva naše termalne vode su naši gosti koji već 40 godina odlaze i vraćaju nam se upravo zbog širokog spektra dejstva na ljudski organizam.
Priuštite i vi sebi taj poklon prirode.

Dolazak na mesto polaska u večernjim časovima.
- dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pre polaska

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A