Sarajevo

Sarajevo, BiH

već od 7000RSD

Opis destinacije

Sarajevo je grad unikatnog šarma, zavodljive raznolikosti, neizveštačenog duha i dobrih ljudi. Ko nije bio, ne zna šta je propustio, a ko je jednom otišao – uvek mu se vraća. Zato ne propustite šarmanti vikend u ovom gradu, punom filigranskih nijansi, istorije i obeležja mnogih kultura.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
SARAJEVO 
Fakultativno Vrelo Bosne, Mostar, Bosanske Piramide
Paket aranžman
Termini: 
23.-25.09.2022.
28.-30.10.2022.

CENA ARANŽMANA: 7.000,00 DIN

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
- 2 noćenja sa doručkom u hotelu BM 3*
- obilaske prema programu
- usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja
- putno zdrastveno osiguranje

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :
- individualne troškove – nepomenute usluge
- Vrelo Bosne - 5 eur (fakultativno)
- Mostar - 20 eur (fakultativno)
- Bosanske piramide – 15 eur (fakultativno)
1. Dan, Pančevo, Beograd 
Polazak iz Pančeva u subotu  u  00:00h  kod Doma omladine., sastanak grupe 15 minuta ranije.
Polazak iz Beograda u 00:20h  iz Beograda. Vožnja kroz Srbiju, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. Dan, Sarajevo
Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada i pešačka tura uz pratnju        vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno     pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Smeštaj u hotel. Fakultativni odlazak na Vrelo Bosne Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. Dan, Sarajevo- Mostar-Sarajevo
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni polazak grupe u Mostar. Nakon dolaska u Mostar posetićemo građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Povratak u Sarajevo u popodnevnim časovima.  Noćenje

4. Dan, Sarajevo- Bosanske piramide - Beograd, Pančevo
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni polazak grupe na Bosanske piramide Sunca. Dopustite da Vas upoznamo sa ovim neobičnim građevinama koje se nalaze u mestu Visoko na svega 30-ak kilometara od Sarajeva. Bioenergetske piramide, koje su otkrivene 2005.godine, imaju neverovatne sličnosti sa egipatskim. Brdo Visočica ili kako se još naziva “Piramida Sunca” vekovima je ostala poznata kao brdo kraljeva, jer je u srednjem veku na njenom vrhu stajao kraljevski grad. Pozivamo Vas da krenete sa nama na ovo jedinstveno putovanje, na kome ćemo zajedno istraživati čudesne piramide Sunca, Meseca, Zmaja, Ljubavi – na mestu  za koje se veruje da je najstariji  monumentalni  kompleks na planeti. 
Povratak u Beograd  i Pančevo u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova  na  putu  i  zadržavanje  na graničnim prelazima. Kraj programa.
- dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pre polaska

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A