Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
JAHORINA
Izlet
Termin: 24.12.2022.

CENA IZLETA: 2.600,00 DIN

CENA IZLETA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
- obilaske prema programu
- usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja

CENA IZLETA NE OBUHVATA :
- individualne troškove – nepomenute usluge
Polazak iz Pančeva u 00:00h kod Doma omladine, sastanak grupe 15 minuta ranije.
Polazak iz Beograda u 00:20h.

Jahorina, olimpijska kraljica zimskih sportova, novu zimu/sezonu dočekuje kao najmoderniji ski centar u Jugoistočnom delu Evrope. Nova kabinska gondola Poljice, do sada neviđena na našim prostorima čiji dizajn potpisuje italijanska dizajnerska kuća Pininfarina, predstavlja najznačajniju investiciju u nizu noviteta. Dve potpuno nove šestosedne žičare i dva nova ski lifta zaokružuju ponudu ovog ski centra na ukupno 24 ski staze dužine 47 km ski staza povezanih u jedinstvenu celinu sa 16 instalacija vertikalnog transporta ukupnog kapaciteta 28.800 skijaša na sat.
Sa najvećim vrhom Ogorjelica smeštenim na 1916m iznad nivoa mora, Jahorina se nalazi u nizu dinarskih planina koje se pružaju pravcem severozpad-jugoistok i svojim vencem čine granicu između Jadranskog mora i kontinentalnog zaleđa.

Jahorina je ski centar poznat po dobroj zabavi, velikim koncertima najvećih muzičkih zvezda regiona, muzičkim festivalima i predstavama. Fenomenalan provod i domaćinski pristup gostima, odlična gastro i wellness ponuda je karakteristična za ovu planinu, omogućava posetiocima da se sa planine vrate puni utisaka i gotovo uvek, očarani svim što Jahorina nudi, sa radošću i nestrpljenjem ponavljaju svoju posetu.
Davne 1984. godine Jahorina je bila jedna od pozornica zimskih Olimpijskih igara koje su se tog februara održavale u Sarajevu. Na jahorinskim stazama takmičila su se tada najpoznatija skijaška imena.

Sarajevo glavni grad BiH, ujedno je i najbliži veliki grad, od čijeg se međunarodnog aerodroma do Jahorine može doći na dva načina. Prvi vodi preko Istočnog Sarajeva (put dužine 31 km) a drugi preko Pala (put dužine 37 km). Udaljenost Jahorine od Beograda je 320 km.
Povratak u Beograd i Pančevo u večernjim časovima. Kraj programa.

- dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pre polaska

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A