Hotel Kleopatra Life

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) je grad sa mnogo razlicitih lica. Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu "Majorka turske obale".

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija: 
Hotel Kleopatra Life se nalazi 50 m od peščane plaže Kleopatra od koje je deli samo ulica i šetalište, udaljen je 1,5 km od centra grada Alanja, 115 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je renoviran 2015. god, ima 86 soba. 

Hotelska ponuda: 
restoran, terasa, lobi bar, bar pored bazena, TV sala, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama (ograničena brzina), bazen sa izdvojenim delom za decu, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes, masaže. 

Plaža: 
gradska peščana plaža Kleopatra je na 50 m od hotela (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu. 

Usluge i aktivnosti uz doplatu: 
sva pića i hrana u hotelu nakon 23:00h, sef i mini bar, sva pića i hrana na plaži, room servis, sveže ceđeni sokovi, uvozna pića, turska kafa, telefon i fax, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, masaže, sportovi na vodi, sunbobrani i ležaljke na plaži. 

Sobe: 
standardne sobe su manje kvadrature, imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, besplatan Wi-Fi internet (ograničena brzina), mini frižider (samo voda po dolasku), ketler za kafu i čaj, sef (uz doplatu), kupatilo, balkon. Economy sobe se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. 

Ishrana: 
all inclusive - „sve uključeno“ - prema hotelskim pravilima traje od 10:00h do 23:00h - doručak, ručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela). Uključena su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A