Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Program putovanja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
  • Napomene
Polazak iz Pančeva u 08.00 kod Doma omladine, sastanak grupe 15 minuta ranije.
Polazak iz Beograda u 08.20.

Posetite Frušku Goru, planinu koja je od davnina predstavljala mesto susreta najrazličitijih ljudi. Za sve one koji bi da na par sati pobegnu iz urbane, gradske sredine, u mir, tišinu i prelep ambijent Fruške gore i vinograda, vinarija Deurić je idealno mesto za to. Čućemo priču o najpoznatijim etiketama ove vinarije, degustirati i uživati svim čulima. Zatim nas put vodi ka čuvenoj vinariji Kiš. Piti vino na mestu na kome nastaje, poseban je doživljaj. Uz degustaciju po želji saznaćete i nešto o dugoj tradiciji vinogradarstva na Fruškoj gori i Sremskim Karlovcima. Domaćini će vam ispričati priču o njihovoj porodici i ljudima čijim venama vino teče već skoro 200 godina. Otkriće nam neke male vinske tajne i učiniti posetu nezaboravnim vinskim iskustvom…

Nakon obilaska Fruškogorskih vinarija nastavak putovanja prema Sremskim Karlovcima. Odlazak do vinarije Bajilo i obilazak. Poseta Sabornoj crkvi Sv. Nikole i kratka pešačka tura centrom grada uz turističkog vodiča, koji će nam ispričati zanimljive priče o čuvenoj Karlovačkoj gimnaziji, Patrijaršijskom dvoru, Kapeli mira i ostalim znamenitostima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Dolazak na mesto polaska u večernjim satima.

Kraj programa.
FRUŠKOGORSKA VINSKA TURA
Izlet
Termin: 3. 12. 2023.

CENA IZLETA: 1.600,00 din
FIRST MINUTE CENA – 10% POPUSTA U ODNOSU NA REDOVNU!

CENA IZLETA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji /  mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
- obilaske prema programu
- usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja
- poseta vinariji Bajilo

CENA IZLETA NE OBUHVATA :
- individualne troškove – nepomenute usluge
- poseta vinariji Deurić i degustacija 3 vrste vina – 700din
- poseta vinariji Kiš i degustacija 3 vrste vina - 700 din
- dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pre polaska

- Kontakt osoba za reklamacije Rade Sredojević 066/355-101

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu (Čl. 79), za organizaciju izleta na teritoriji Republike Srbije, kao i van granica Republike Srbije, nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije izleta.

U slučaju nedovoljnog broja putnika za izlete čiji se program izrađuje na bazi minimum 30 prijavljenih, Organizator izleta zadržava pravo da otkaže izlet, i to tri dana pre početka realizacije izleta organizovanih van granica RS i dva dana pre početka realizacije izleta organizovanih na teritoriji RS.

Organizator izleta zadržava pravo da koriguje cene u slučaju promena na deviznom tržištu.

Organizator izleta ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu izleta.

Organizator izleta zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Putnik ima pravo da odustane od izleta, i to tri dana pre početka realizacije izleta organizovanih van granica Republike Srbije, odnosno dva dana pre početka realizacije izleta organizovanih na teritoriji Republike Srbije, o čemu je dužan da pismeno, u zvaničnoj formi, izvesti Organizatora izleta. 

U slučaju otkazivanja izleta van utvrđenih rokova, Organizator zadržava pravo da uplaćen novac ne vrati putniku. 

Organizator izleta TA „Star Tours“

Organizator putovanja je turistička agencija Star Tours, broj licence OTP 245/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Star Tours. OUP

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A