Cettia Beach Resort Hotel

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • pis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 136 km od bodrumskog aerodroma, 96 km od aerodroma Dalaman i 4 km od Marmarisa. Izgradjen je 1994. godine, renoviran 2011. godine. Zauzima površinu od 2.900 m2.

Plaža:
Sopstvena, peščano-šljunkovita plaža. Postoji i platforma za sunčanje. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel ima 98 standardnih soba, od toga je jedna soba za osobe sa posebnim potrebama (površine 25 m2). Sve sobe su klimatizovane, imaju satelitsku TV, telefon, mini bar, sef, fen, većina soba ima balkon.

Hotelski sadržaji:
Restoran, 2 bara, internet kafe, tursko kupatilo, sauna, masaža, fitnes centar, vaterpolo, bilijar, pikado, sportovi na vodi, servis za pranje veša, frizer i prodavnica.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 252 417 33 66
Fax: +90 252 417 33 75
www.cettia.com

Napomena:
Moderan hotel, nedaleko od centra grada. Preporuka za parove.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum ili Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A