Budimpešta - Doček Nove godine

Nova godina, Mađarska

već od 3500RSD

Opis destinacije

Budimpešta je glavni grad Mađarske sa preko 1.700.000 stanovnika. Podeljena je na tri oblasti –Budim, Obuda i Pešta. Budimpešta je grad bogatog kulturnog nasleđa koje su brojne civilizacije ostavile za sobom. Ovaj grad mostova i širokih bulevara nikoga ne ostavlja ravnodusnim tako da kada jednom odete sigurno ćete poželeti da se opet vratite. ADVENT- Četiri nedelje pre katoličkog Božića, u svim zemljama gde većinu stanovništva čine pripadnici katoličke veroispovesti, počine period koji se zove Advent. U prevodu reč advent znači dolazak- što u ovom slučaju znači dolazak na svet, rođenje Isusa Hrista i približavanje Božića. Širom Evrope se u gradovima adventske nedelje proslavljaju u vidu brojnih božićnih marketa koji se organizuju na glavnim ulicama i trgovima. Na tim marketima nalaze se prizvođači tradicionalnih proizvoda, božićnih ukrasa i sve je “upakovano” u jedinstvenom ambijentu. Tada počinju u skoro svim prodavnicama božićni popusti pa je uživanje mnogostruko.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
BUDIMPEŠTA
DOČEK NOVE GODINE
Izlet
Termin: 31.12.2022.

CENA IZLETA: 3.500,00 DIN
POLAZAK IZ NOVOG SADA: 3.000,00 DIN

CENA IZLETA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
- obilaske prema program
- usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja
- putno zdrastveno osiguranje

CENA IZLETA NE OBUHVATA :
- individualne troškove – nepomenute usluge
- Krstarenje Dunavom 15 eur po osobi (minimum 30 prijavljenih putika) - fakultativno
Polazak iz Pančeva u subotu ujutru u 04:00h kod Doma omladine., sastanak grupe 15 minuta ranije. 
Polazk iz Beograda u 04:20h. Polazak iz Novog Sada u 05:45h.

Vožnja ka graničnom prelazu Horgoš. Obavljanje graničnih formalnosti. Nastavak putovanja kroz    Mađarsku do Budimpešte, sa usputnim pauzama radi odmora.
Dolazak u Budimpeštu u podne (u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima ). Po dolasku panoramsko razgledanje grada: Trg Heroja, Budimski zamak, Andraši bulevar, zgradu opere, Bazilike Sv. Ištvana, Margitino ostrvo na Dunavu, mostove :Margitin, Lančani, Eržebet i Sečenji, zatim zgrada Parlamenta, Budimska tvrđava, ribarski bastion. Nakon panoramskog razgledanja odlazak na Citadelu odakle se vidi prelepa panorama Budimpešte. Sledi odlazak do Vaci ulice, glavne shopping ulice sa brojnim prodavnicama, suvenirnicama i kafićima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti putnika ili fakulatitivan odlazak na krstarenje Dunavom. Individualni odlazak na DOČEK NOVE 2023. GODINE.

Polazak za Pančevo u 02h ujutru. Povratak u jutarnjim časovima u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

- dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pre polaska

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A