Budimpešta

Budimpešta, Mađarska

već od 3500RSD

Opis destinacije

Budimpešta je glavni grad Mađarske sa preko 1.700.000 stanovnika. Podeljena je na tri oblasti –Budim, Obuda i Pešta. Budimpešta je grad bogatog kulturnog nasleđa koje su brojne civilizacije ostavile za sobom. Ovaj grad mostova i širokih bulevara nikoga ne ostavlja ravnodusnim tako da kada jednom odete sigurno ćete poželeti da se opet vratite.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Advent
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
ADVENT- Četiri nedelje pre katoličkog Božića, u svim zemljama gde većinu stanovništva čine pripadnici katoličke veroispovesti, počine period koji se zove Advent. U prevodu reč advent znači dolazak- što u ovom slučaju znači dolazak na svet, rođenje Isusa Hrista i približavanje Božića. Širom Evrope se u gradovima adventske nedelje proslavljaju u vidu brojnih božićnih marketa koji se organizuju na glavnim ulicama i trgovima. Na tim marketima nalaze se prizvođači tradicionalnih proizvoda, božićnih ukrasa i sve je “upakovano” u jedinstvenom ambijentu. Tada počinju u skoro svim prodavnicama božićni popusti pa je uživanje mnogostruko.
BUDIMPEŠTA
Izlet
Termin: 03.12.2022.

CENA IZLETA: 3.500,00 DIN
CENA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA: 3.000,00

CENA IZLETA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
- obilaske prema program
- usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja
- putno zdrastveno osiguranje

CENA IZLETA NE OBUHVATA :
- individualne troškove – nepomenute usluge
- Krstarenje Dunavom 15 eur po osobi (minimum 30 prijavljenih putika) - fakultativno

1. Dan, Pančevo – Beograd – Novi Sad - Budimpešta
Polazak iz Pančeva u petak uveče u 00:00h kod Doma omladine., sastanak grupe 15 minuta ranije. 
Polazak iz Beograda u 00:20h, polazak iz Novog Sada 01:45h 
Vožnja ka graničnom prelazu Horgoš. Obavljanje graničnih formalnosti. Nastavak putovanja kroz    Mađarsku do Budimpešte, sa usputnim pauzama radi odmora.

2. Dan, Budimpešta – Novi Sad – Beograd - Pančevo
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima (u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima ). Po dolasku panoramsko razgledanje grada: Trg Heroja, Budimski zamak, Andraši bulevar, zgradu opere, Bazilike Sv. Ištvana, Margitino ostrvo na Dunavu, mostove :Margitin, Lančani, Eržebet i Sečenji, zatim zgrada Parlamenta, Budimska tvrđava, ribarski bastion. Sledi odlazak do Vaci ulice, glavne shopping ulice sa brojnim prodavnicama, suvenirnicama i kafićima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti putnika ili fakulatitivan odlazak na krstarenje Dunavom. Posle krstarenja je predviđen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. 
Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
- dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pre polaska

Video

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A