Advent u Bukureštu

09.12.2023, Rumunija

već od 6000RSD

Opis destinacije

Bukurešt, jedan od najvećih gradova Jugoistočne Evrope, glavni grad, industrijski, kulturni kao i trgovinski centar Rumunije. Bukurešt nosi epitet „Malog Pariza“ ili „Pariza Istoka“. Bukurešt je poznat po svojim širokim bulevarima sa drvoredima, čuvenim zdanjima Belle Époque i po životu na visokoj nozi. Bukurešt je danas kombinacija starog i novog, grad koji se nalazi nedaleko od Beograda i koji bi svakako vredelo posetiti i videti šta ima da nam ponudi. ADVENT – Četiri nedelje pre katoličkog Božića, u svim zemljama gde većinu stanovništva čine pripadnici katoličke veroispovesti, počinje period tokom kojeg se proslavlja rođenje Isusa Hrista, njegov dolazak na svet. Širom Evrope se u gradovima adventske nedelje proslavljaju u vidu brojnih božićnih marketa koji se organizuju na glavnim ulicama i trgovima. Velika je ponuda tradicionalnih proizvoda i božićnih ukrasa, dok su sniženja neodoljiva, te je praznično uživanje mnogostruko.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Program putovanja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
  • Napomene
1.DAN – PANČEVO-BEOGRAD 
Polazak u 19.20  iz Beograda. Sastanak putnika 15 minuta ranije. Polazak iz Pančeva u 20.00. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2.DAN – BUKUREŠT
Dolazak u Bukurešt u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Botanička bašta, Palata Kotroćeni, Opera, Trg i bulevar Ujedinjenja, Trijumfalna kapija, najreprezentativnija ulica Calea Victoriei u kojoj se nalaze Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata (danas Muzej umetnosti), Kraljevska zadužbina (danas Centralna univerzitetska biblioteka), bivše zdanje Senata, zgrada Securitatea, crkva Kreculesku. Poseta Patrijaršiji. Slobodno vreme  za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju je predviđen u večernjim časovima.

3.DAN – BEOGRAD- PANČEVO 
Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

Kraj programa.
BUKUREŠT ADVENT
Jednodnevni izlet
Termin: 9. 12. 2023.

CENA IZLETA: 6.000 DIN

FIRST MINUTE CENA – 10% POPUSTA U ODNOSU NA REDOVNU!

CENA IZLETA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
- obilaske prema programu
- usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja
- putno zdravstveno osiguranje

CENA IZLETA NE OBUHVATA :
- individualne troškove – nepomenute usluge
- dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pre polaska
- Kontakt osoba za reklamacije Rade Sredojević 066/355-101

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu (Čl. 79), za organizaciju izleta na teritoriji Republike Srbije, kao i van granica Republike Srbije, nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije izleta.

U slučaju nedovoljnog broja putnika za izlete čiji se program izrađuje na bazi minimum 30 prijavljenih, Organizator izleta zadržava pravo da otkaže izlet, i to tri dana pre početka realizacije izleta organizovanih van granica RS i dva dana pre početka realizacije izleta organizovanih na teritoriji RS.

Organizator izleta zadržava pravo da koriguje cene u slučaju promena na deviznom tržištu.

Organizator izleta ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu izleta.

Organizator izleta zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Putnik ima pravo da odustane od izleta, i to tri dana pre početka realizacije izleta organizovanih van granica Republike Srbije, odnosno dva dana pre početka realizacije izleta organizovanih na teritoriji Republike Srbije, o čemu je dužan da pismeno, u zvaničnoj formi, izvesti Organizatora izleta. 

U slučaju otkazivanja izleta van utvrđenih rokova, Organizator zadržava pravo da uplaćen novac ne vrati putniku. 

Organizator izleta TA „Star Tours“

Organizator putovanja je turistička agencija Star Tours, broj licence OTP 245/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Star Tours. OUP

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A