Advent u Budimpešti

više termina, Mađarska

već od 3000RSD

Opis destinacije

Budimpešta je glavni grad Mađarske sa preko 1.700.000 stanovnika. Podeljena je na tri oblasti –Budim, Obuda i Pešta. Budimpešta je grad bogatog kulturnog nasleđa koje su brojne civilizacije ostavile za sobom. Ovaj grad mostova i širokih bulevara nikoga ne ostavlja ravnodusnim tako da kada jednom odete sigurno ćete poželeti da se opet vratite.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Program putovanja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
  • Napomene
1. Dan, Pančevo – Beograd – Novi Sad - Budimpešta
Polazak iz Pančeva u petak uveče u 00:00h kod Doma omladine., sastanak grupe 15 minuta ranije. 
Polazak iz Beograda u 00:20h, polazak iz Novog Sada 01:45h 
Vožnja kroz Srbiju do granice. Obavljanje graničnih formalnosti. Nastavak putovanja kroz    Mađarsku do Budimpešte, sa usputnim pauzama radi odmora.

2. Dan, Budimpešta – Novi Sad – Beograd - Pančevo
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima (u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima ). Po dolasku panoramsko razgledanje grada: Trg Heroja, Budimski zamak, Andraši bulevar, zgradu opere, Bazilike Sv. Ištvana, Margitino ostrvo na Dunavu, mostove :Margitin, Lančani, Eržebet i Sečenji, zatim zgrada Parlamenta, Budimska tvrđava, ribarski bastion. Sledi odlazak do Vaci ulice, glavne shopping ulice sa brojnim prodavnicama, suvenirnicama i kafićima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti putnika ili fakulatitivan odlazak na krstarenje Dunavom. Posle krstarenja je predviđen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. 
Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
BUDIMPEŠTA ADVENT
Izlet
Termin: 
25. 11. 2023.
2.12. / 9.12. / 16.12. / 23.12.2023.

CENA IZLETA: 4000,00 DIN
CENA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA: 3000,00 DIN
FIRST MINUTE CENA – 10% POPUSTA U ODNOSU NA REDOVNU!

CENA IZLETA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
- obilaske prema program
- usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja
- putno zdrastveno osiguranje

CENA IZLETA NE OBUHVATA :
- individualne troškove – nepomenute usluge
- Krstarenje Dunavom 15 eur po osobi - fakultativno

- dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pre polaska
- Kontakt osoba za reklamacije Rade Sredojević 066/355-101

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu (Čl. 79), za organizaciju izleta na teritoriji Republike Srbije, kao i van granica Republike Srbije, nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije izleta.

U slučaju nedovoljnog broja putnika za izlete čiji se program izrađuje na bazi minimum 30 prijavljenih, Organizator izleta zadržava pravo da otkaže izlet, i to tri dana pre početka realizacije izleta organizovanih van granica RS i dva dana pre početka realizacije izleta organizovanih na teritoriji RS.

Organizator izleta zadržava pravo da koriguje cene u slučaju promena na deviznom tržištu.

Organizator izleta ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu izleta.

Organizator izleta zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Putnik ima pravo da odustane od izleta, i to tri dana pre početka realizacije izleta organizovanih van granica Republike Srbije, odnosno dva dana pre početka realizacije izleta organizovanih na teritoriji Republike Srbije, o čemu je dužan da pismeno, u zvaničnoj formi, izvesti Organizatora izleta. 

U slučaju otkazivanja izleta van utvrđenih rokova, Organizator zadržava pravo da uplaćen novac ne vrati putniku. 

Organizator izleta TA „Star Tours“

Organizator putovanja je turistička agencija Star Tours, broj licence OTP 245/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Star Tours. OUP

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A